8-Kantsfäste för cykelvägvisning i 8 ritktningar

Blinkfyrar har utvecklat ett 8-kantsfäste för cykelvägvisning som monteras på befintliga skyltar. Ett smart sätt att använda befintliga stolpar optimalt. Och cyklister får ännu enklare att hitta!

Blinkfyrar leder utvecklingen av digital printning på trafikreflexer

Blinkfyrar är en av två pionjärer i världen när den nya digitalprintern lanseras. Blinkfyrar har valts ut tack vare vår gedigna erfarenhet inom området.  Den nya digitalprintern innebär:
- ökad kvalitet – ett bättre tryckresultat
- ökad leverenssäkerhet
- klara markant ökade volymer 
- högre upplösning på grafiska bilder

Redan för nio år sedan var Blinkfyrar bland de första vägmärkestillverkarna i världen som började med digital printning. År 2010 investerade vi med en ny printer för att komplettera kapaciteten och leveranssäkerheten. Vi har ständigt sökt nya lösningar med allt högre kapacitet för att utvecklas. Investeringen 2017, i den nya printern, innebär att Blinkfyrar är ett av två företag i världen som återigen investerar i ny, förbättrade teknik. Den nya printern har en kapacitet på cirka 50 kvm per timme. Att jämföras med 25 kvm per timme i printern hos printern anno 2008.

Digitala vägmärkeslösningar

I början av 2017 lanserade vi iBLF, digitala vägmärkeslösningar som hanterar totallösningar med hjälp av dagens och framtidens informations- och kommunikationsteknologi. Utvecklingen av dessa produkter är ett viktigt steg mot Smart City-konceptet och medför tidsvinster och ett effektivare utnyttjande av befintliga resurser. Klicka på länkarna nedan om du  vill läsa mer om våra olika digitala vägmärkeslösningar.
SiC, Sign Inventory Count – Digital inventering med några enkla knapptryckningar.
SiM, Sign Inventory Management – Rätt vägmärke på rätt plats.
SiS, Sign Sensor – Alltid på, redo att rapportera avvikelser.

BLF Pumpräcke

BLF Pumpräcke i rostfritt stål erbjuder en enkel och praktisk funktion i tidlös och stilren design.

BLF Pucko

Det spelar ingen roll om ni behöver varna för ett oförutsägbart hinder i körbanan eller vägleda och indikera körfält i mörker så är BLF Varningsljus den rätta produktern för er. Ska det vara rinnande, ståendes på högkant, liggande eller fästes med magnet, oavsett så finns lösningen i Blinkfyrars väderbeständiga och överkörningsbara varningsljus.

Bli en del av Smart City med BLFs nya cykelställ

Innovativa, praktiska och säkra cykelställ där du har koll på spökcyklar och beläggning direkt från datorskärmen.

Kontakta våra säljare för mer information.