Våra senaste nyhetsbrev

Välkommen att läsa våra fem senaste nyhetsbrev. Vill du anmäla dig för prenumeration gör du det enklast genom att klicka på Nyhetsbrev i listen ovan.

Våra nyhetsbrev

Först med ett helt digitalt flöde

Blinkfyrar kan erbjuda många specifika lösningar för avgränsade behov, samtidigt är det först när hela kedjan utnyttjar bästa tillgängliga teknik som den fulla potentialen används.

Blinkfyrar var först med ett beräkningsprogram för hållfasthetsberäkning av vägmärken. Vi var först med digital produktion av vägmärkesreflex och är nu först med ett helt digitalt flöde.

Med vår Skyltgenerator kan du som kund själv rita vägvisare, gatunamn och andra enklare vägmärken.

Flödet genom Blinkfyrar är helt digitalt: beställning görs i kundens portal som läses in i Blinkfyrars affärssystem, ordern hanteras helt digitalt och slutligen skickas fakturan digitalt.

Ett internt digitalt flöde var det första steget i iBLF. Nu tar vi ytterligare ett steg. Vi vill hjälp våra kunder att digitalisera allt sitt arbete som har med vägmärken och vägvisning att göra.

Vårt digitala verktyg heter SiM och som komplement till detta har vi en sensor, Signsensor, som är en IoT-lösning för övervakning.