Cykelvägvisning

Blinkfyrar har under lång tid arbetat med cykelvägvisning. Tillsammans med våra kunder har vi utvecklat en mängd olika lösningar och erbjuder ett helt sortiment för cykelvägvisning – stolpe, skylt, infästning och fundament som kompletteras med nya cykelprodukter som solcellsdrivna ledljus, ljusarmarmaturer för gång- och cykelväg samt nyskapande cykelställ.

Vi har bland annat levererat Sveriges största cykelvägvisning till Stockholms Stad, med även till Uppsala Stad, Västerås Stad och Danderyd och Järfälla kommun.

Blinkfyrar Säker Cykling symbolen är en garant för produkter som ökar trafiksäkerheten och tryggheten för både fotgängare, cyklister och andra trafikanter. Välkommen att rådfråga oss när ny cykelvägvisning ska produceras.

Tack vare gedigen erfarenhet och produktkännedom kan vi tillsammans skräddarsy just er stads eller kommuns cykelvägvisning efter önskad profil. Möjligheterna är många. Dessutom kan vi ta hand om logistiken.

 

Cykelparkering

Ett smart cykelställ som passar alla cyklar – även elcyklar.

Tack vara en sinnrik konstruktion står cykeln alltid parkerad i idealläge, utan risk att ramla eller att framhjulet blir skevt. Framgaffeln kläms åt automatiskt. För effektiv användning av markytan används omväxlande låg och hög parkering. Cykelstället finns i två utföranden – Basic och Luxury.

Till webshop:
Cykel

 

Pumpräcke

En enkel och praktisk funktion. Cykelräcke med integrerad pump i rostfritt stål och med stilren design.

Till webshop: Cykel

 

Solcellsdriven belysning

Blinkfyrar har tillsammans med en partner utvecklat en solcellslampa med skymningsrelä för cykelvägvisning.

Lampans monteras nedfräst i Blinkfyrars gummipollare och fästs med skruv.  Lampan kan fås med blinkande eller konstant sken. Lampan laddas så snart den är monterad och tänds respektive släcks efter yttre ljusförhållanden. Ett fulladdat batteri håller upp till 350 timmar.