Profilanpassad cykelvägvisning


Ett svar på städernas behov att begränsa bilåkande är att underlätta cyklande. Det pågår många initiativ för att främja cyklande och ett sätt är att göra cykelstråk och märka ut dessa tydligt. 

Blinkfyrar har skyltlösningar specifikt framtaget för cykelvägvisning för att lösa detta. Skyltlösningarna har utvecklats tillsammans med våra kunder och erbjuder ett komplett, flexibelt sortiment för cykelvägvisning – stolpe, skylt, infästning och fundament kompletteras med nya cykelprodukter som solcellsdrivna ledljus, ljusarmarmaturer för gång- och cykelväg samt nyskapande cykelställ. 

Stockholms Stads – Sveriges största cykelvägvisning – har vi levererat, men också cykelvägvisning till Uppsala Stad, Västerås Stad, Danderyd och Järfälla kommun. 

Naturligtvis har vi även ett standardiserat sortiment. Båda systemen erbjuder tydlig vägvisning, är lättarbetade, ger säkerhet för trafikanten och främjar cyklandet.

 

Rådfråga oss gärna

Tack vare gedigen erfarenhet och produktkännedom kan vi tillsammans med er skräddarsy just er stads eller kommuns cykelvägvisning efter önskad profil. Skylt, infästning, stolpe anpassas efter önskemål för såväl design som omgivning. Möjligheterna är många. Dessutom kan vi ta hand om logistiken.