Staffanstorp: Operations Manager

Är du en ingenjör som älskar pulsen i produktion och vill komma närmare helheten och ledningen av ett framgångsrikt bolag? Här får du ett självständigt och tydligt mandat att utveckla operations.

Operations Manager

Är du en ingenjör som är nyfiken på affären och vill komma närmare helheten och ledningen av ett framgångsrikt bolag?

Blinkfyrar är en marknadsledande, helhetspartner inom infrastruktur. Kunder är Trafikverket, Sveriges kommuner, stora och mindre entreprenörer såväl som vägföreningar och industrier. Erbjudandet omfattar både produkter och tjänster. Vi omsätter ca 250 miljoner och är 65 anställda. www.blinkfyrar.se

Tjänsten som operations manager ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD Elisabeth Nagy. Som operations manager ansvarar du för produktion, lager, kvalitet, strategiskt- och operativt inköp, och logistikflöden för vårt affärsområde SVA (Skyltar, vägmärken och avstängningsmaterial). Du har också ett företagsövergripande ansvar för QHSE och IT. Dina chefskollegor i ledningsgruppen ansvarar för ekonomi, produkt, sälj & marknad och AO ITS (intelligenta transportsystem). Tydliga processer, KPI:er och digitalisering är på plats. Nu är det dags för nästa steg; hur kan vi utveckla automatiseringen och 5S i nära samarbete med organisationen. Vi står också inför en uppgradering av Navision.

Du får ett självständigt och tydligt mandat att leda och utveckla operationsorganisationen och förväntas vara med och utveckla hela verksamheten tillsammans med ledningsgruppen. Till dig rapporterar gruppledaren för produktion, lagerchefen, strategisk och operativa inköpare/planerare, QHSE koordinator samt superuser/systemansvarig. Totalt består gruppen av cirka 25 personer, varav 6 tjänstemän.

Vi erbjuder. På Blinkfyrar får du en ledande tjänst i ett framgångsrikt, innovativt och marknadsledande bolag, tillräckligt stort för att skapa dynamik men ändå så litet att du får överblick över helheten och kan vara med och påverka och utveckla. Du kommer till ett entreprenörsdrivet, lönsamt bolag där personalen är en mycket viktig resurs. Du får professionella kollegor som är måna om varandra, har kul, och jobbar som ett lag för att nå målen. Framförallt får du stort mandat att påverka och möjlighet att utvecklas tillsammans med en driven och framåtlutad ledningsgrupp.

Vem är du? Vi tror att du är en teamspelare som drivs av utveckling och agilt arbete. Du trivs med att arbeta nära dina kollegor och får energi av att se andra växa och utvecklas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av operationsarbete inom tillverkningsprocess eller produktionslinje, gärna automatisering eller produktionsprocesser. Du har erfarenhet av att utveckla och driva processtänk i en organisation och har självständigt ansvarat för och drivit projekt. Du är civilingenjör eller motsvarande och har en nyfikenhet på affären och helheten när det gäller att driva bolag.

Intresseanmälan. Hör av dig med din cv till vår samarbetspartner Insikta AB via några enkla klick på länken nedan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst. Har du frågor eller bara vill prata ring eller maila mycket gärna 070–6021911, charlotte@insikta.se

Det här visste du kanske inte om Blinkfyrar Sedan ett år är vi inte bara Sveriges största vägmärkesproducent,  utan också verksamma inom ITS (intelligenta transportsystem) och säljer projekt, och drift- och underhåll av bla trafikljus, digital skyltning och övervakningssystem.