Stockholm: Trafiksignaltekniker

Vårt Stockholmskontor söker just nu en trafiksignalstekniker

Blinkfyrar befinner sig just nu i en expanderande och spännande fas där fokus ligger på utveckling av vår ITS avdelning. På Blinkfyrar arbetar vi med smarta och digitala trafiklösningar och säkerhet på väg. Efter att ha varit i branschen i över 60 år vill vi garantera våra kunder den bästa servicen som vi bara kan. Därav expanderar vi nu vårt team med en trafiksignaltekniker.I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt på personlighet och att trivas på jobbet, därav vill vi också lära känna dig som person. Tjänsten befinner sig på vårt kontor i Stockholm, Tumba.

I rollen som tekniker hos oss utför du förebyggande underhåll av trafiksignaler/ITS, yttre och inre, samt av övrig utrustning.
I uppgifterna ingår service och reparationsmoment.
Vidare ingår rengöring, felsökning och felavhjälpning, ny- och ombyggnation av trafiksignaler/ITS och tillhörande verksamheter. 
Som tekniker arbetar du både ensam och i team, beroende på vad arbetet kräver.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha gymnasieutbildning i styr/reglerteknik eller annan relevant likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
Du har införskaffat dig kunskaper inom ny- och ombyggnation av trafiksignaler/ITS, såväl teoretiska som praktiska, med goda referenser som kan verifiera din kunskap. 
Meriterande är om du har två års erfarenhet, eller mer, av drift och underhåll av trafiksignaler och ITS utrustning

För tjänsten krävs att du har B-körkort för manuellt växlad bil, goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift samt god dator- och systemvana.

Låter detta som du?

Vid intresse kontakta

Thomas Holmström
Business Area Manager ITS

+46 (0)729850951
thomas.holmstrom@blinkfyrar.se