Tung avstängning

Nya utbudet inom tung avstängning där du som kommun och landsting kan öka säkerheten för fotgängare, cyklister och de som befinner sig på väg.

Säkra Trafikmiljöer: Blinkfyrar Lanserar Nya Produkter för Tung Avstängning

Tätortsmiljöer är platser där vi ser flest vägarbeten, vilket innebär ökad risk för både arbetare och trafikanter. För att möjliggöra ett säkrare arbete i dessa trafikmiljöer och samtidigt rädda liv, har vi på Blinkfyrar lanserat ett innovativt utbud av produkter för tung avstängning. Genom att erbjuda effektiva lösningar som underlättar avstängning av områden med tung trafik, gör de det möjligt för kommuner och landsting att skapa en tryggare trafikmiljö för alla.

Proguard City är en beprövad lösning som har visat sig vara effektiv för att hantera trafikavstängningar i tätbefolkade områden. 

Produkterna är konstruerade för att klara variation i trafiken som till exempel backar. Användningsområdena blir flera som gör produkten mer hållbar. Utbudet är utformat för enkel installation och hantering, vilket sparar värdefull tid och resurser för vägarbetslag. Detta bidrar till att effektivisera arbetsprocessen och minska störningarna för trafiken.

Se videon för mer information

Sortiment

GC Räcke ProGuard 2550mm

En del av det nya sortimentet säljs som offertvara. Du måste då kontakta oss genom att fylla i formuläret på produkten. Har du frågor? Vänligen kontakta vår kundtjänst.

 

 

 

 

Liknande artiklar