Pollare, kantstolpar och snökäppar

Kan en pollare vara vintage? Om så är fallet är den mjuka överkörningsbara pollaren Bilbo det närmsta man kan komma med sin klassiska design som smälter fint in i äldre stadsmiljöer. Vi har även andra pollare som passar i olika miljöer – robusta, stilrena och av återvunnet material. BLF 2 Twenty pollaren som är tillverkad i 100 procent återvunnet material. Denna pollare är överkörningsbar från alla håll och lämpar sig bra för att dela av cykel- och gångbanor med mera.

Blinkfyrar har ett genomtänkt sortiment av kanstolpar, välj mellan oval kantstolpe, rund kantstolpe eller kantstolpen Innovia-flex som är tillverkad av eftergivlig plast och helt underhållsfri.

 

Välkommen med din beställning i vår webshop
 

Farthinder för reducerad hastighet

Farthindrets främsta uppgift är att bidra till reducerad hastighet på ett kontrollerat sätt. Blinkfyrar erbjuder tre olika farthinder. Vi har två olika varianter av reflekterande farthinder, för optimal synbarhet, som är anpassningsbara. Kabelskyddet Lille Skutt ger synbarhet, bra grepp och vattenavrinning. Lille Skutt byggs enkelt ihop efter behov i olika sektioner.

Ett farthinder som är extra körvänligt och hållbart är Värnamo Farthinder, tillverkat i specialgummi. Detta farthinder är också enkelt att lägga ut och plocka bort. Det passar perfekt på platser för där farten behöver sänkas på en viss vägsträcka – som vid skolor, vid vägarbeten med mera.