Cykelvägvisning och gatunamn

Blinkfyrar har skyltlösningar – både standardiserade och profilanpassade - specifikt framtagna för tydlig och säker cykelvägvisning. Tack vare gedigen erfarenhet och produktkännedom kan vi tillsammans med er skräddarsy just er stads eller kommuns cykelvägvisning efter önskad profil och design. Skylt, infästning, stolpe anpassas efter önskemål för såväl design som omgivning. Rådfråga oss gärna!

Vi har levererat skräddarsydd cykelvägvisning till Stockholms Stad – Sveriges största cykelvägvisning – men också till Uppsala Stad, Västerås Stad, Danderyd och Järfälla kommun med flera. 

Blinkfyrar Säker Cykling symbolen är en garant för produkter som ökar trafiksäkerheten och tryggheten för både fotgängare, cyklister och andra trafikanter. 

 

Välkommen med din beställning i vår webshop
 

Gatunamnsskyltar

Vi erbjuder ett standardiserat sortiment av skyltar för gatunamn. Dessa finns även möjlighet att få i gammal stil för väggmontage. Naturligtvis har vi även kommunala anvisningsskyltar i vårt sortiment. Vårt kombiverktyg Bläckfisken är till stor hjälp vid montering av gatunamnsskyltar. Verktyget fästs runt en BLF_profil och kan totalt rymma fyra skyltar i olika riktningar.

Välkommen med din beställning i vår webshop