Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

ÅTERVINNINGSSKYLTAR

BESTÄLLA ÅTERVINNINGSSKYLTAR HOS OSS PÅ BLINKFYRAR

Den grafiska utformningen är alltid gratis hos oss på Blinkfyrar vid köp av skylt. Vår ritavdelning hjälper dig att anpassa måtten till den storleken som du behöver, efter ditt godkännande produceras skylten i vår lokala produktion. Vi hjälper dig från offert till färdig produkt. Vi följer Avfall sveriges manual för utformning av skyltar för återvinningscenter, se alla motiv i avfalls sveriges manual.

SKYLTAR OCH DEKALER - MATERIAL

Avfallsskyltar och återvinningsskyltar finns som både skyltar i plast, plåt och strängpressad aluminiumprofil, men även som dekaler.
Våra dekaler är tåliga för väder, och kan klistras fast både innomhus och utomhus på olika material. Skyltarna kan fås i valfritt mått oberoende material och utformning för att underlätta sortering av avfall där du behöver det.

SPRÅK

Våra skyltar utformas av vår ritavdelning, där av kan du välja att lägga till engelska och tyska på dina skyltar enligt den nya standarden.  Det är dock ditt ansvar som kund att granska så att det blir rätt innan du godkänner produktion av skylt.

EXEMPEL PÅ AVFALLSSKYLTAR OCH ÅTERVINNINGSSKYLTAR

Skyltar i skyltbåge

Alla skyltar och motiv går att få som måttanpassad skyltbåge.Skyltbågen kan lackeras i valfri RAL färg för att passa in i din miljö på återvinningscentralen.

Anges inte en RAL kod i offerten antar vi alltid att din skyltbåge ska vara svart. 

Skylt på portal

Lösning återvinningshus

Fasadmonterade skyltar

Portalmonterade skyltar

Vi hjälper dig att beräkna portalen till de mått som behövs. Vi har både lösningar för enbenta portaler och heldragna. Beräkningen är till för att portalen utan problem ska kunna hålla upp skylten oberoende väder och kunna måttanpassas efter platsen där portalen ska placeras.

Annan idé på montering

Har du en idé på hur du vill att din skylt ska bli monterad men hittar inte rätt alternativ? Vi hjälper till med produktutvecklingen och ser till att din lösning blir verklighet. 

Kontakta oss för mer information.

EXEMPEL PÅ GRAFIK

se hela utbudet i avfalls sveriges manual