Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

VI ÄR BLINKFYRAR

Sveriges största vägmärkesproducent och branschledande leverantör av
trafiksäkerhetslösningar samt parkeringsvägledning och kommersiell LED.

Vår affärsidé

Blinkfyrar är specialisten på produkter och tjänster för trafiklösningar som guidar dig som är på väg. Vi är en helhetspartner inom infrastruktur. Genom att möjliggöra effektiva och säkra trafikflöden är vi en aktiv part i utvecklingen av det moderna och hållbara samhället. 

Varumärkeslöfte

Blinkfyrar erbjuder moderna lösningar för effektiva och säkra trafikflöden, för dig som är på väg.

Vi leder den digitala vägmärkeshanteringen

Blinkfyrar har ända sedan starten 1960 fokuserat på innovation och produktutveckling. Detta fokus har tagit oss till den marknadsledande position vi har idag inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning, digital vägmärkeshantering samt parkeringsvägledning.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till privata aktörer och entreprenörer, stat och kommuner. Vi har även en stabil exportverksamhet av kompletta produkter samt montagematerial.

Vi är ett privatägt företag med över 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö och nästan lika kort avstånd från Sturups flygplats. Vi har filialer i Göteborg och Stockholm. Blinkfyrar ägs av Söderbergföretagen, vars mål för företaget är fortsatt expansion.

Blinkfyrar kan erbjuda många specifika lösningar för avgränsade behov, samtidigt är det först när hela kedjan utnyttjar bästa tillgängliga teknik som den fulla potentialen används.

Vi var först med digital produktion av vägmärkesreflex och är nu först med ett helt digitalt flöde.

Med vår Skyltgenerator kan du som kund själv designa vägmärken. Flödet genom Blinkfyrar är helt digitalt: beställning görs i kundens portal som läses in i vårt affärssystem, ordern hanteras helt digitalt och slutligen skickas fakturan digitalt.

Numera erbjuder vi en mängd digitala produkter och tjänster via ITS.

CE märkta produkter

ISO 14001 certefikat

Vi uppfyller standarder för ISO 14001 för Miljö

ISO 9001 certifikat

Vi uppfyller standarder för ISO 9001 inom kvalitet

Basta

Vägen till hållbara produkter

ANSVAR OCH MILJÖ

Vi arbetar hårt för att bidra till Nollvisionen och dess mål. Samtidigt arbetar vi med  hållbarhetsmål för en fortsatt kvalitativ produkttillverkning, välmående och effektiva medarbetare, en trygg arbetsplats mm. Vi följer de globala hållbarhetsmålen.

SAMARBETSPARTNERS

Tillsammans med våra kunder och leverantörer arbetar vi för en hållbar, säker och smart trafik. Genom nytänkande, engagemang och pålitlighet arbetar vi ständigt med att förbättra och utveckla marknaden med säkra trafikflöden, produkter i tiden och kundnära utvecklingsprojekt. 

JOBBA HOS OSS

Vi letar alltid efter talangfulla personer som vill ingå i vårt team.

Vi stämmer kontinuerligt av inkomna spontanansökningar med organisationens behov och möjligheter, och återkommer till dig om vi hittar ett passande jobbförslag. Var vänlig och notera att vi tyvärr inte har möjlighet att lämna individuell återkoppling på din spontanansökan.

VI STÖTTAR

Nattvandrarna

Aktiv Skola