Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

Beställ skyltar och material till din återvinningscentral

Beställ skyltar till återvinningscentralen, vi levererar det material du behöver.

Vi erbjuder en helhetslösning

Blinkfyrar tillhandahåller en helthetslösning för återvinningscentraler. Vi levererar allt från elektiska bommar till de skyltar du behöver i de utförande som passar dig. Vi har även olika typer av avstängningsmaterial och permanent avstängning. Läs mer nedan om skyltar för återvinningscentraler, hur vår process går till och andra lösningar som vi kan erbjuda.

SKYLTALTERNATIV

Vi producerar alla våra skyltar och vägmärken lokalt i Staffanstorp, där vår personal hjälper dig att anpassa skylten till de mått som du behöver.

Våra skyltar går att få på strängpressad aluminium profil, i skyltbåge eller som plan plåt och plast för att sätta upp på fasader och väggar. 

HUR FUNGERAR PROCESSEN?

När du skickar en offertförfrågan till oss med mått och dina behov, vi hjälper dig sen att anpassa den skylt du behöver till dina behov. Efter att du har godkänt vår ritning så produceras skylten lokalt hos oss i staffanstorp och skickas till dig.

Är det en större order eller en totalt renovering så kan du fråga om att vi kommer ut på plats och hjälper dig.

Manualer & guider

Vi följer den nordiska standarden i bildspråk för återvinningsskyltar. Se avfalls sveriges manual.

TILLBEHÖR FÖR ÅTERVINNINGSCENTRALER

AVSTÄNGNING

Vi erbjuder även avstängingslösningar om du vill blockera en bil från att köra för nära. Eller temporärt kunna sätta upp en stolpe. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda dig för lösning.

MONTAGEMATERIAL

Blinkfyrar har ett stort utbud av montagematerial för uppsättning av skyltar, skyltbågar och portaler. Allt från stolpar, fundament till klammer med mera. Se vårt utbud av mark och montage produkter för att se vad vi kan erbjuda dig. Vi tillhandahåller både temporära och permanenta lösningar för montage.

Läs mer om den nya standarden för avfallskyltar

2020 kom en ny standard för ett gemensamt grafiskt språk i norden. Detta för att underlätta sortering av avfall.  
Läs mer om denna nya standard i artikeln nedan.