Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

Blinkfyrar monterar skyltar i Älmhult tillsammans med Terranor

Tillsammans med Terranor AB har vi haft privilegiet att leverera en serie skyltar till Älmhults kommun

Äntligen är det dags att visa upp det senaste projektet från Blinkfyrar. Tillsammans med Terranor AB har vi haft privilegiet att leverera en serie skyltar till Älmhults kommun – ett spännande partnerskap som kombinerar vår expertis inom tillverkning med Terranors skickliga monteringstjänster på plats. I vår senaste satsning bjuder vi in er att följa med på en resa från skylttillverkningens grund till den färdiga produkten som nu pryder vägarna i Älmhult.

Det börjar alltid i vår egen produktion där varje skylt tar form från råmaterial till färdig produkt. Genom att kombinera traditionellt hantverk med modern teknologi säkerställer vi att varje skylt är av högsta kvalitet och precision.
Men vår resa stannar inte där. När skyltarna är färdiga är det dags för Terranors skickliga team att ta över. Med noggrannhet monteras varje skylt på plats i Älmhult. Resultatet blev två nya skyltar som syns från vägen i verksamhetsområdena Furulund och Vena.

Tack för ett grymt samarbete AB Blinkfyrar och Terranor AB, med snygga skyltar och klockren uppsättning ! Nu ska vi på Älmhults kommun marknadsföra våra attraktiva verksamhetsområden Furulund och Vena

- Martin Rydiander - Mark och exploateringsingenjör, Älmhults kommun

Film

Se filmen som visar hela produktions processen och monteringen.

Liknande artiklar