Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

Hur beställer jag en egen skylt?

Hos oss på Blinkfyrar kan du enkelt beställa en skylt med egen text och design direkt online. Du väljer material efter behov och önskemål. För att använda vår skyltgenerator måste du ansöka om att bli kund.

Hur beställer jag en egen skylt?

Hos oss på Blinkfyrar kan du beställa din egna skylt med egen design och text. Behöver du hjälp och expertis kring regelverk kan du kontakta vår kundtjänst. Vi hälper dig med de frågor du har. 

Vi har tre metoder för att skapa en egen skylt:

  • Vår skyltgenerator där du själv kan designa en skylt online och beställa den snabbt och smidigt. 
  • Våra standard vägmärken i vår online butik där du kan ange budskap.
  • Vår ritavdelning som ritar och designar din skylt när du mailar in till oss om en offert eller beställning. Vi kan då även använda ett klart PDF original för att ta fram ett valfritt motiv som du gjort själv.

Läs nedan hur du beställer en skylt beroende på vad du önskar.

Skyltgeneratorn (Designa din skylt online)

I Blinkfyrars skyltgenerator kan du skapa och designa standard skyltar och vägmärken med eget motiv. För att använda skyltgeneratorn måste du ha en inloggning på vår hemsida. Därefter kan du fritt skapa och beställa din egen skylt i vår skyltgenerator.

Skyltgeneratorn innehåller standard vägmärken och vägvisare, där du själv kan designa till exempel gatunamn, lokaliseringsmärken, och tillläggstavlor mm.

Skylten bearbetas och skapas sen av oss direkt på plats. Alla skyltar som finns i skyltgeneratorn skapas utefter de krav som ställs för att skylten ska vara godkänd att användas på väg.

Special skyltar

Utöver vägmärken och vägskyltar kan vi även hjälpa dig att skapa en skylt anpassad till ditt behov. Vi skapar och designar skyltar för både privatpersoner och företag. Vår ritavdelning skapar skylten efter önskan och underlag som ni levererar och skylten produceras på plats hos oss i Staffanstorp. Exempel på vad vår ritavdelning kan designa:

  • Informationsskyltar av olika sort
  • Reklamskyltar med logotyper
  • Återvinningsskyltar i återvinningscentralens nya riktlinjer för 2020
  • Specialanpassade skyltar

Alla ritningar som görs av vår ritavdelning skickas till dig för granskning, efter att du godkänt ritningen skickar vi skylten till vår produktion.

Standard vägmärken

Vi har ett urval av vägmärken som är godkända av Transport styrelsen och uppfyller kraven för att informera på väg. Våra vägmärken kommer i olika typer av reflexer, högreflekterande, normalreflekterande samt i fluorescerande gul & orange. Vi följer även storleksstandarden som utgår från Transport styrelsens krav.

Vad vi erbjuder

Blinkfyrar är en helhetsleverantör av skyltar och vägmärken. Vi erbjuder allt från design av självaste skylten till monteringsmaterial för användning av din skylt. Vi framställer skyltar med eller utan reflex i olika material från plast till plåt. Vi har även möjlighet att skapa dekaler.
 

 

Liknande artiklar