Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

Blinkfyrar

 
Här trivs vi på jobbet 

Läs mer om oss nedan. Här finns också ansökningslänk för dig som söker arbete eller vill utföra ditt examensarbete hos oss.

 

 

Inspirerande företagsklimat

För oss är trivsel och utveckling centralt. Arbetar du på Blinkfyrar är du delaktig och kan påverka din situation och även utveckla processerna på företaget. Vi sätter människan i centrum. Målet är att skapa en harmonisk och dynamisk organisation som bygger på delaktighet och engagemang.

Genom delaktighet och engagemang föds passion

Och med passion kommer vi långt! Innovation är en passion som det arbetas med både internt och med externa samarbetspartners.

Våra medarbetare och kollegor är vår största tillgång. Vi fortsätter att arbeta för ett positivt och inspirerande klimat på företaget där engagemang, pålitlighet och nytänkande är nyckelbegrepp. Ett företagsklimat där idéer kläcks och förverkligas.

Vi på Blinkfyrar ska tryggt och säkert guida Dig som är på väg. Med en stor försäljningsorganisation, med ute- och innesäljare och en specialiserad offertavdelning, hanterar vi allt från enklare orders till stora infrastrukturprojekt. Våra kunder är alla från Sveriges största väghållare, till den enskilda vägföreningen.
Vi har Sveriges största produktion av vägmärken och en supplychain som tillhandahåller kunden med alla de produkter som behövs. Vi utför även tjänster och via vår Projekt & Service-organisation så projektleder och utför vi både stora och mindre installationsprojekt av LED-displayer, VMSer och digital vägledning. Vi står också för service och underhåll av dessa, men även för trafikljus och belysning.
På Blinkfyrar har vi människan i fokus! Vi är engagerade, nytänkande och pålitliga, och alltid på väg! Vi är ett företag i förändring! 2020 så hade vi en stark resultatexpansion, så med en effektiviserad SupplyChain och stärkt varumärkesfokus så har vi nu gått in i nästa fas på vår tillväxtresa.

Våra kärnvärden

 
Det här präglas vår företagskultur av

Blinkfyrars kärnvärden säkerställer att företagskulturen utvecklas i en riktning som stödjer syftet och de övergripande målen. 

ENGAGEMANG

Engagemang är viktigt för oss på Blinkfyrar. Det innebär att vi går in i våra arbetsuppgifter med lust och glädje. Att vi anstränger oss för att leverera resultat; för oss själva, för våra kunder, för branschen och för ett hållbart samhälle. Engagemang är det bränsle som driver oss framåt. 

NYTÄNKANDE

Att vara nytänkande är en del av Blinkfyrars DNA, som hjälper oss att lösa våra uppgifter på nya, innovativa sätt. Vår kreativa förmåga är en enorm tillgång i all vår utveckling och när vi bygger våra relationer. Nytänkande flyttar fram gränserna för vad som är möjligt.

PÅLITLIGHET

Pålitligheten genomsyrar Blinkfyrar. Vi är en stabil arbetsplats och tar väl hand om våra medarbetare. Vi är en långsiktig partner som skapar värden för våra kunder och för omvärlden. Man kan lita på oss. Det innebär att vi tar ansvar i stort och smått, idag och i morgon. 

Såhär har vi det på jobbet!

Hur är det att arbeta på Blinkfyrar?

Andreas Mårtensson

SENIOR ACCOUNT MANAGER

Nya utmaningar varje dag, ingen dag som är sig lik (i mitt arbete).

Möjligheter att utvecklas inom företaget.

Ett gäng härliga kollegor!

Linda Johansson

EKONOMI

Blinkfyrar är en arbetsplats med människor av olika personligheter vilket gör företagets kompetens till det bästa. Här är allas åsikter hörda. Och kunden är alltid i fokus.

Pia Oredsson

CUSTOMER SERVICE

Att dagligen få vara i kontakt med våra trevliga kunder och få hjälpa dem på bästa sätt ger mig energi tillbaka!

Rickard Svensson

LAGER

Ett omväxlande jobb som innebär att effektivt kunna leverera ut våra produkter. Arbetskompisarna och många trevliga kontakter med chaufförerna gör jobbet extra roligt!