Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

LED-displayer

Via förvärv av Focus Electronic så har vi samlat på oss ovärderlig erfarenhet och expertis inom analog och digital skyltning.

Vi kan stolt säga att vi har skapat en av Europas största LED-displayer och att vi totalt sett har installerat över 5500+ kvadratmeter LED-display. Vi specialiserar oss på LED-displayer och teknik för trafik-, parkeringslösningar, kommersiell skyltning samt traditionell skyltning för både inom- och utomhusbruk.

Vi är en branschledande leverantör inom LED-displayer och storbild.

Våra tekniker utvecklar unika lösningar för dig som kund, det har vi gjort i över 20 år. Vi erbjuder en totalentreprenad för dessa produkter. 

Kontakta oss för att lösa dina önskemål och behov.

 
Läs mer om LED - displayer.

Kontakta Jonas Rask för mer information;

Jonas kontaktuppgifter är:
08-42503230
jonas.rask@blinkfyrar.se

 

LED-displayer -  i kommersiell form

Vackra, stora, små, informationsrika mm, vi spänner över hela bredden. Önskar du mer exponering men är osäker på hur det kan lösas? Kontakta oss för inspiration och genomgång av ett LED-display projekt.

Helhetslösningar för dagens informationsflöde

Dagens informationsflöde förändras konstant och i rasande fart. Detta ställer krav på morgondagens visuella media, krav såsom förändringsbar och flexibel. Informationsflöden som reklam, samhällsinformation eller väder och tid ska gå att anpassa i realtid. Vi erbjuder den senaste tekniken med dessa egenskaper när det gäller LED-displayer.

Displayer utomhus som belyser staden

Behöver ni mer exponering? Vill ni synas mer? Vi levererar LED- displayer som fångar den upptagna stadens uppmärksamhet med skräddarsydd information anpassade efter ert behov. Första intrycket är viktigare än någonsin och med våra displayer hjälper vi er att skapa ett minnesvärt första intryck.

 

Den klarast lysande inomhusdisplayen

De LED-displayer vi erbjuder för inomhusbruk, är garanterat det bästa sättet att presentera er information och era budskap på. Dagens distraktioner är många och att bryta igenom bruset är inte lätt. Med våra energieffektiva och visuellt spektakulära LED-displayer kommer ni alltid ha den klarast lysande displayen i det offentliga rummet och bli sedda.

LED-displayer -  i trafik

Förutsättningar i trafiken kan förändras på ett ögonblick. Trafikinformationen måste då kunna uppdateras lika snabbt. För att trafiken ska kunna flyta på så bra som möjligt krävs rätt information på rätt plats. Med våra trafikskyltar för väg- och kollektivtrafik förbättras trafikflödet! Inom parkering erbjuder vi effektiva och toppmoderna LED-displayer och parkeringssystem som underlättar för bilist, cyklist och fastighetsägare. Intill kommungränser erbjuder vi infartsskyltar och i kommersiella sammanhang alla möjliga varianter av LED-displayer. LED ligger till grund för alla digitala skyltar.

LED-displayer tips på varianter

Önskar du mer exponering eller att nå ut med information i ett brett spektra så är kommersiella LED-displayer ett fantastiskt verktyg! Du kan byta information varje minut eller närhelst du önskar. Det är en av de största fördelen med en digital LED-display - flexibiliteten att kunna förändra snabbt men också att informationen syns tydligt och i mörker. En modern lösning som exponerar dig snyggt och länge!
 

LED-display 
10-40m2
 

Ca 10-40m2. LED-displayer som kan placeras på fasad / vägg, inomhus / utomhus.

-------------------------------

De vanligaste storlekarna är displayer mellan 10-40m2. De fungerar för köpcentrum, industrier, varuhus, utmed motorleder mm. Eller som här på kulturella byggnader.

 
LED-display 
140m2
 

Ca. 140 m2 LED-display monterad på fasad på Emporia köpcentrum i Hyllie, Malmö.

------------------------------

Displayen är placerad för att möta besökare från utomhusparkeringen på västra sidan av byggnaden. Den ger god synlighet även ut mot vägarna som ringlar sig runtomkring.

 
LED-display
180m2
 

En välvd LED-display monterad på IKEAs varuhus i Kungens kurva. Ca 180 m2. 

-------------------------------

Vår stora displaylösning har en stor synlig yta för stora läsavstånd. Displayen är av typen walk-in och fullt klimatreglerad.

 
LED-display 
500m2
 

En stor LED-display om drygt 500m2, placerad runt hörn på Mall of Scandinavia.

------------------------------

Här visar vi upp en av europas största LED- displayer om drygt 500 kvadratmeter. Här visas information, reklam och nyheter som kan ändras i realtid.

Referensbilder - inspiration

Se några av våra projekt för både inomhusexponering och utomhus. För fler referenser, se https://focuselectronic.se/referenser/.

Fridhemsplan Sthlm 
Fasadleddisplay

Lysande yta: 39m2 P2,6 mm display
Yttermått: ca 4x10m