Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

VMS

Blinkfyrar tillhandahåller VMS (Variabla meddelande skyltar), Kövarningssystem, och digitala hastighetspåmminare. Vi levererar även kundanpassade produkter för ert projekt. Kontakta oss för att få hjälp med din planering och projekt. Vi har tekniker som gärna hjälper dig att komma igång och finns med från start till slutskede av ditt upplägg.

VMS - Variabla Meddelande Skyltar

Variabla Meddelande Skyltar (VMS) är digitala skyltar som används för att leverera dynamisk information till förare och fotgängare.

Dessa skyltar använder LED-teknik för att visa olika variabla budskap. Syftet med VMS kan exempelvis vara att varna förare för kö, vägarbete eller bidra med hastighetspåmminande information. VMS skylten kan styras med olika metoder som är kundanpassade efter behov. Dessa metoder kan till exempel vara via kövarningssensorer, ett uppkopplat system, helt fristående system eller en kombination av dessa.
Vi hjälper er med den lösning som ni behöver.

När ska jag välja VMS och digital skyltning?

En variabel meddelande skylt är ett effektivt sätt att optimera trafikflödet. I Trafiken kan föraren anpassa sig efter situationen och VMS ger möjligheten till en snabb trafikstyrning. VMS kan både visa vägmärken och skyltar. VMS skyltning kan vara avgörande för att varna i god tid vid till exempel olyckor eller kraftiga väderförändringar vilket i sin tur leder till minskade trafikstockningar.

VÅRA TJÄNSTER:

VMS

Utförda enligt EN 12966.

Anpassas efter behov, kontakta oss.

Kövarningssytem

Fullt automatiska kövarningssystem som varnar trafikanter för köbildningar i trafiken. Kopplas till VMS för att visa varningar.

Hastighetspåminnare

Blinkfyrar tillhandhåller både mindre hastighetspåminnare för användning i stadsmiljö och större hastighetspåminnare i form av VMS. De större hastighetspåminnarna kan till exempel styras vid vägarbete, eller där behovet att ändra fart ofta finns.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Kundanpassade lösningar

Vi anpassar skylt, styrsätt och service efter de behov och kompentens som du behöver. Vi hjälper dig hela vägen från start till mål, och kan även hjälpa till med installation, drift och underhåll.

Olika lösningsalternativ

Våra VMS skyltar kommer i olika storlekar, utformande och är anpassade till det som du behöver för att lyckas med ditt projekt.

Finns i hela Sverige

Oberoende vart du befinner dig, så levererar vi anpassade lösningar i hela vårt avlånga land. Vi finns på plats och hjälper dig. 

Kontakta oss för mer information

Vi hjälper dig att hitta rätt. Med många års erfarenhet och många projekt bakom oss hjälper vi dig med:

  • Projektledning

Vår personal är med från början till slut. Vi ger dig en färdig offert och hjälper dig visuallisera hur projektet kommer se ut.

  • Montage

Vi hjälper dig på plats med montage av din VMS och din utrustning.

  • Drift och underhåll

Vi tillhandahåller drift och underhålls avtal.

Projektledare - Jonas Rask

Mer information:
08-42503230
jonas.rask@blinkfyrar.se