Blinkfyrar - Sveriges största leverantör av infrastruktur produkter

VMS - Variabla Meddelande Skyltar

Variabla Meddelande Skyltar (VMS) är avancerade digitala skyltar som används för att leverera dynamisk information till förare och fotgängare på vägar och platser med hög trafik.

Dessa skyltar använder LED-teknik för att visa olika meddelanden, trafikinformation, vägvarningar och annan relevant data i realtid. VMS blir ett verktyg för trafikhantering och kan anpassas för att ge viktig information såsom hastighetsbegränsningar, vägarbeten, olyckor och väderförhållanden. De spelar en nyckelroll i att förbättra trafiksäkerheten och underlätta smidigare trafikflöden. Oavsett om det är för stadstrafik, motorvägar eller specifika händelser, är VMS en effektiv lösning för att hålla allmänheten informerad och säker på vägarna Vi på Blinkfyrar erbjuder ett sortiment av produkter och alla är godkända enligt standard EN 12966.

 
Läs mer om VMS

Kontakta Jonas Rask för mer information;

Jonas kontaktuppgifter är:
08-42503230
jonas.rask@blinkfyrar.se

VMS - Variabel Meddelande Skylt

Med dagens väl utvecklade digitala möjligheter så löser vi dina behov och önskemål, vare sig det handlar om hastighetsinformation, hastighetsbegränsning, varning, vägavstängning, vägledning, parkeringsinformation eller portabla VMS-vagnar. VMS-skyltar syns bra i mörker och budskapet, som fjärrstyrs, kan snabbt förändras om så önskas.

VMS
 
Vägmärkestavlor
Hastighetsupplysande tavlor
Hastighetspåminnande tavlor
Körfältssignaler
Lokaliseringsmärken
Informationstavlor
Tunnelinformationstavlor

----------------------------------

Digitala vägmärkestavlor med skräddarsydda budskap eller heldigital yta som kan visa vilket budskap som helst i fullfärg. Utförda enligt EN 12966.

Stora vägvisningstavlor över väg / informationstavlor
 

Lokaliseringsmärken
Informationstavlor

----------------------------------

Heldigital yta för visning av budskap i fullfärg.
Olika storlekar för olika ändamål.
Utförs enligt standard EN 12966.

Portabel VMS-vagn
 

VMS-vagn vid vägavstängning eller omledning av trafik

----------------------------------

Vägmärkesvagnen är en prisvärd konstruktion helt i varmgalvaniserat stål. Vägmärkesrör diam. 60 mm sitter monterat på skyltrampen, vilket medger montering av alla typer av vägmärken i plåt eller rulldukskassetter.
Vagnen är försedd med stödhjul fram och vevbara stödben baktill för att man enkelt ska kunna hissa upp vagnen för bästa stabilitet. Vagnen är som standard utrustad med vändbart drag, batterilåda med laddare, kula bak för sammankoppling med flera ekipage, gasdämpare, elbelysning, stänkskydd samt fjädrad axel. Max 70 km/h.

 

Läs mer om ITS.

Kontakta Thomas Holmström för mer information;
 
thomas.holmstrom@blinkfyrar.se

 

ITS

Vi erbjuder en dedikerad projektgrupp som hanterar hela eller delar av en totalentreprenad gällande projekt inom infrastruktur. 
När projekten blir större, mer komplexa och behovet av mer kompetens uppstår så finns vi här. Vår dedikerade projekt- och servicegrupp har lång erfarenhet av infrastrukturprojekt med hög teknisk kompetens.

Redan idag utvecklar vi produkter och applikationer tillsammans med våra kunder. Det kan handla om både enklare lösningar och mer komplexa. Vi orienterar oss ständigt i nyutvecklade produkter/system och behov som marknaden frågar efter och därför kan vi erbjuda innovativa lösningar för att integrera desamma.