VMS / heldigitala skyltar för trafik

Hastighetsskyltar, varningsskyltar, informationsskyltar, portabel VMS-vagn - vi erbjuder alla upptänkliga varianter i digital form. Vi erbjuder en range av produkter och alla är godkända enligt standard EN 12966, läs mer nedan.

 
Läs mer om VMS

Kontakta Jonas Rask för mer information;

Jonas kontaktuppgifter är:
08-42503230
jonas.rask@blinkfyrar.se

VMS - Variabel Meddelande Skylt

Med dagens väl utvecklade digitala möjligheter så löser vi dina behov och önskemål, vare sig det handlar om hastighetsinformation, hastighetsbegränsning, varning, vägavstängning, vägledning, parkeringsinformation eller portabla VMS-vagnar. VMS-skyltar syns bra i mörker och budskapet, som fjärrstyrs, kan snabbt förändras om så önskas.

VMS
 
Vägmärkestavlor
Hastighetsupplysande tavlor
Hastighetspåminnande tavlor
Körfältssignaler
Lokaliseringsmärken
Informationstavlor
Tunnelinformationstavlor

----------------------------------

Digitala vägmärkestavlor med skräddarsydda budskap eller heldigital yta som kan visa vilket budskap som helst i fullfärg. Utförda enligt EN 12966.

Stora vägvisningstavlor över väg / informationstavlor
 

Lokaliseringsmärken
Informationstavlor

----------------------------------

Heldigital yta för visning av budskap i fullfärg.
Olika storlekar för olika ändamål.
Utförs enligt standard EN 12966.

Portabel VMS-vagn
 

VMS-vagn vid vägavstängning eller omledning av trafik

----------------------------------

Vägmärkesvagnen är en prisvärd konstruktion helt i varmgalvaniserat stål. Vägmärkesrör diam. 60 mm sitter monterat på skyltrampen, vilket medger montering av alla typer av vägmärken i plåt eller rulldukskassetter.
Vagnen är försedd med stödhjul fram och vevbara stödben baktill för att man enkelt ska kunna hissa upp vagnen för bästa stabilitet. Vagnen är som standard utrustad med vändbart drag, batterilåda med laddare, kula bak för sammankoppling med flera ekipage, gasdämpare, elbelysning, stänkskydd samt fjädrad axel. Max 70 km/h.